Quantcast
Winter field salad and Lard of Colonnata | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Winter field salad and Lard of Colonnata

BEER PAIRING:
9 Luppoli Belgian Blanche.
Easy 10 min
DISCOVER PORETTI 9 Luppoli Belgian Blanche >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

40 g of wild chicory
20 g of St. Peter herb
10 g of dandelion
20 g of taraxacum
50 g of garden cress
60 g of field radicchio
4 slices of lard of Colonnata
Apple cider vinegar to taste
EVO Oil  to taste
Salt to taste
Pepper to taste

Preparation:

Cleanse away all salads.
Chop according to the quality.
Put them in a bowl.
Heat slightly the oil with the vinegar and salt and pepper to obtain a vinaigrette.

Presentation:

Place the salad on plates.
Dress with vinaigrette.
Serve with lard slices.