Quantcast
Chopped Amberjack, shallot, soy and 9 Luppoli Belgian Blanche | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Chopped Amberjack, shallot, soy and 9 Luppoli Belgian Blanche

BEER AS INGREDIENT:
9 Luppoli Belgian Blanche.
Easy 20 min
DISCOVER PORETTI 9 Luppoli Belgian Blanche >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

1 fillet of amberjack of about 600 g
1 brunoise reduced  shallot
50 g of extra virgin olive oil
10 g of soy sauce
15 cl of reduced 9 Luppoli Belgian Blanche
Sprouts and salad to accompany

Preparation:

Scallop finely the amberjack fillet
Lay the scallops on the plate to create a disk
Mix oil with soy and 9 Luppoli Belgian Blanche
Add shallots

Presentation:

Create a small ball with salad and place it in the middle of the disc
Drizzle with the obtained sauce