Quantcast
Lettuce roll, fish eggs of Orbetello and burrata cheese | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Lettuce roll, fish eggs of Orbetello and burrata cheese

BEER PAIRING:
9 Luppoli Belgian Blanche.
Easy 15 min
DISCOVER PORETTI 9 Luppoli Belgian Blanche >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

4 lettuce leaves
100 g of butter
100 g of fish eggs of Orbetello
Extra virgin olive oil to tatse
Salt to taste
Pepper to taste
Tomato slices to taste

Preparation:

Boil the lettuce leaves in boiling salted water and then put into a container with water and ice to coll them, then drain, dry them, adjust the flavor, stuffed with burrata cheese and make small rolls.

Presentation:

<p style="margin:0px;padding:0px">Place on the finger food the roll, sprinkle with grated fish eggs and garnish with a sliver of fish eggs and a tomato slice.</p>