Quantcast
Rolls with pizza sauce | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Rolls with pizza sauce

BEER PAIRING:
3 Luppoli.
Easy 30 min
DISCOVER PORETTI 3 Luppoli >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

Pasta rolls
500 g of wheat flour type 00
100 g of wholemeal wheat flour
400 g of water
10 g of white wine vinegar
8 g of yeast
Oil for frying to taste

Stuffing
Tomato sauce to taste
Buffalo Mozzarella cheese of Campania d.o.p. to taste

 

Preparation:

Pasta rolls
Mix all ingredients and let the dough rest for 20 minutes at room temperature covering it film food, then roll it out and cut to obtain strips which wrap roll steel molds, then fry in oil at 170 ° C at in a high-sided pan.

Stuffing
Blanch the tomato sauce, add the Buffalo Mozzarella cheese of Campania, cool the mixture and then blend.

 

Presentation:

Fill cannoli with the stuffing and serve.