Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

The vestals of Nocera

BEER AS INGREDIENT:
4 Luppoli Lager.
Difficult 90 min
DISCOVER PORETTI 4 Luppoli Lager >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

20 Onions of Nocera d.o.p.
4 slices of Tuscan bread
1 dl of wine
2 dl of 4 Luppoli Premium Lager 
60 g of butter
30 g of sugar

Preparation:

Cook the onions of Nocera, glaze with butter and sugar.
Stir in wine and beer 4 luppoli Premium Lager, pepper, cooking until reduced, filter and use it to finish the onions of Nocera glaze, then cool them, cut them lengthwise and stuff them always in the same way with sticks.

Presentation:

Place on the bread slices the onions of Nocera placing them upright and decorate.