Quantcast
Souffle of potatoes of Sila and turmeric | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Souffle of potatoes of Sila and turmeric

BEER PAIRING:
5 Luppoli Bock Chiara.
Difficult 20 min
DISCOVER PORETTI 5 Luppoli Bock Chiara >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

900 g of potatoes of Sila i.g.p.
30 g of turmeric powder
Peanut oil to taste
Salt to taste

Preparation:

Peel the potatoes of Sila, squared in parallelepiped shape, cut into 5 mm thick slices, wash in cold water and dry them. Heat the peanut oil in two separate pans, bringing one at 120 ° C and another at 200° C. Dip the potato slices first in oil for 5 minutes at 220 ° C for 2-3 minutes and then drain them in oil at 120° C, then lie down paper towels and sprinkle with turmeric powder.

Presentation:

Place the potatoes in a baking pan and add salt.