Quantcast
Orecchiette with eggplant and Italian Cacciatora salami | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Orecchiette with eggplant and Italian Cacciatora salami

BEER AS INGREDIENT:
5 Luppoli Bock Chiara.
Easy 30 min
DISCOVER PORETTI 5 Luppoli Bock Chiara >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

240 g of orecchiette pasta
500 g of the Italian Cacciatora salami d.o.p.
150 cl of Bock Chiara 5 luppoli
Salt to taste
Pepper to taste
300 g of eggplant
Extra virgin olive oil to taste

Preparation:

Chop the Italian Cacciatora salami and fry in its own fat, sprinkle with Bock Chiara 5 luppoli and then add the eggplant previously peeled, diced and fried in extra virgin olive oil. Cook the orecchiette pasta in salted water and drain.

Presentation:

Season the orecchiette with sauce of Italian cacciatora salami and eggplant.