Quantcast
Lamb chops with red onion of Tropea | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Lamb chops with red onion of Tropea

BEER AS INGREDIENT:
6 Luppoli Bock Rossa.
Difficult 90 min
DISCOVER PORETTI 6 Luppoli Bock Rossa >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

8 lamb chops
2 red onions of Tropea, Calabria i.g.p. cooked under the ashes
½ l of 6 Luppoli Bock Rossa
4 bergamot
200 g of sugar
200 g of water
Salt to taste
Pepper to taste

Preparation:

Peel the bergamot, squeeze and extract the juice, mix it with 6 Luppoli Bock Rossa and reduce it to obtain a sauce. Blanch the rinds and then candy with a syrup of sugar and water. Grill the lamb chops over an open fire fueled by charcoal. Halve the red onion and season with extra virgin olive oil, salt and pepper.

Presentation:

Place 2 lamb chops on each plate accompanying them with half of seasoned Red Onions of Tropea and add some sauce of bergamot juice and 6 luppoli Bock Rossa.