Quantcast
Croquettes of gorgonzola cheese and olives | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Croquettes of gorgonzola cheese and olives

BEER PAIRING:
7 Luppoli La Mielizia.
Easy 15 min
DISCOVER PORETTI 7 Luppoli La Mielizia >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

200 g of spicy Gorgonzola cheese d.o.p.
Nuts flour to taste
Breadcrumbs to taste
16 Taggiasca olives
2 stalks of green celery
2 eggs
1 l of seeds oil
Salt to taste
Pepper to taste

Preparation:

Sieve the Gorgonzola cheese and season with salt and pepper, put it in a sac à poche, obtain small cylinders and freeze them, then breaded with egg, breadcrumbs and nuts flour and fry in seeds oil at 180 ° C.
Stone the olives and cut them into small pieces.
Clean the green celery and cut into thin julienne.

Presentation:

Serve the croquettes with green celery julienne and chopped taggiasca olives.