Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Crispy snack of Cottora broad beans of Amerino and hazelnuts

BEER PAIRING:
6 Luppoli Bock Rossa.
Medium 50 min
DISCOVER PORETTI 6 Luppoli Bock Rossa >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

500 g of sugar
150 g of cottora broad beans of Amerino
Toasted hazelnuts into pieces to taste
Zest of an orange

Preparation:

Make the caramel in a saucepan with the sugar. When the mixture has got a blonde color, add the cottora broad beans of Amerino, previously blanched and peeled, then the hazelnuts into pieces. Strain the mixture into a plate or on a marble table by creating a layer of about 1 cm. Before it solidifies place above the orange zest so that it remains on the surface.

Presentation:

Break into irregular pieces and serve in small baskets.