Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Brawn of Gioi, scamorza cheese and bread

BEER PAIRING:
7 Luppoli La Mielizia.
Easy 15 min
DISCOVER PORETTI 7 Luppoli La Mielizia >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)
4 slices of bread square and 2 cm thick
8 slices of scamorza cheese
80 g of sliced Brawn of Gioi
4 sticks of celery 5 cm in length
5 g field herbs

Preparation:

Cut the slices of scamorza cheese and Brawn of Gioi to get squares of 5 cm side. Overlap to each slice of Brawn of Gioi a scamorza cheese one, then place at one end of each pair of slices a stick of celery and roll up to the last 2 cm of the same slices, then lay the roll on one side of previously toasted toast and bake in oven at 60° C.

Presentation:

Garnish with field herbs.