Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Belgian endive stewed with 7 Luppoli L'Affumicata beer, raisins and pine nuts

BEER AS INGREDIENT:
7 Luppoli L'Affumicata.
Easy 30 min
DISCOVER PORETTI 7 Luppoli L'Affumicata >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

4 heads of white endive
33 cl of 7 Luppoli L'Affumicata
10 g of butter
EVO Oil  to taste
10 g of soaked raisins
20 g of toasted pine nuts
Salt to taste
Pepper to taste

Preparation:

Rub the heads with oil and salt
Wrap in aluminum foil
Bake at 140 ° C for 10 minutes
Reduce half the 7 Luppoli L'Affumicata beer
Remove the endive from the aluminum wrapper, cut in half and brown in a frying pan
Sauce with a portion of reduced 7 Luppoli L'Affumicata beer
Add the raisins and cook for a few minutes

Presentation:

Arrange the endive on a platter
Mix the remaining 7 Luppoli L'Affumicata beer with butter and complete the plate with this sauce
Garnish with raisins and toasted pine nuts