Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Steamed sole with ham and spinach

BEER PAIRING:
9 Luppoli American IPA.
Medium 30 min
DISCOVER PORETTI 9 Luppoli American IPA >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

2 soles from 600 g each
8 slices of Parma ham
500 g of fresh spinach
16 grains of raisins
EVO oil to taste
Ginger to taste
Lemon grass to taste
Fennel to taste

Mint

Preparation:

Filet the sole getting 8 threads
Lay them on a plate and place a slice of ham on top of each thread
Roll up and stop the obtained roll with a toothpick
In a wok bring

Presentation:

In a dish place the spinach
In the middle add the steamed sole