Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Salad of orange of Ribera and fennels

BEER PAIRING:
6 Luppoli Bock Rossa.
Easy 15 min
DISCOVER PORETTI 6 Luppoli Bock Rossa >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

400 g of Oranges of Ribera d.o.p.
400 g of fennel
30 g of extra virgin olive oil
Salt to taste
Pepe to taste

Preparation:

Peel the oranges of Ribera over a bowl in order to recover the juice dropping down and separate the cloves.
Clean the fennels, cut into sticks and marinate for a few minutes in olive oil, salt and pepper, then use the marinade liquid to emulsify with the orange juice.

Presentation:

Place the orange of Ribera slices in the center pot, cover with fennels and season with the emulsion.