Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Prawns and gongorzola d.o.p. cheese

BEER PAIRING:
7 Luppoli L'Ambrata.
Easy 15 min
DISCOVER PORETTI 7 Luppoli L'Ambrata >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)


200 g Gorgonzola d.o.p. cheese
50 g of mascarpone cheese
8 large and fresh prawns
160 g celeriac
8 cl of olive oil
Salt to taste
Pepper to taste
2 dl of fresh cream
A lemon zest

Preparation:

Clean the prawns, place them on a cutting board, cover with a layer of plastic wrap and beat with a meat mallet, then dress and marinate them with salt, extra virgin olive oil and a little pepper.
Mix Gorgonzola and mascarpone cheeses, then whisk and dilute with cream until a smooth cream.
Cook the celery root and obtain a puree passing it through a sieve.

Presentation:

Place the Gorgonzola and mascarpone cream on the bottom of the pot, then lie down over the seasoned prawns and a quenelle of celery root puree and lemon zest.