Quantcast
Black cod and peas foam | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Black cod and peas foam

BEER AS INGREDIENT:
4 Luppoli Lager.
Medium 30 min
DISCOVER PORETTI 4 Luppoli Lager >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

600 g of soaked salt cod
300 g fresh peas
66 cl of 4 luppoli Lager
20 g of corn starch
20 g of rice flour
20 g of flour
10 g of vegetable charcoal
A shallot
50 g of EVO

Preparation:

Dice the cod of about 50 g each
Prepare the batter with 4 luppoli Lager, starch, flour and charcoal to obtain a mixture thick and fluid enough
Let stand in the fridge
In a saucepan pour a little oil and add the chopped shallots
Saut

Presentation:

Place the diced salt cod in the dish
Finish with peas cream and garnish with shelled peas and mint